Wgląd w biznes chłodniczy

Łatwe połączenie podłogi w chłodni w porównaniu z konwencjonalnymi podłogami

10-03-2021

Prawidłowe, higieniczne połączenie elementów chłodni z podłogą w kuchniach komercyjnych ma zasadnicze znaczenie dla zmniejszenia zagrożeń higienicznych i zwiększenia żywotności wspomnianych komór chłodniczych. Spójrz i przekonaj się, jak to się robi poprawnie!

Czytaj dalej

Wyczyść mnie przed wyjściem ̶ Praktyki higieniczne dla profesjonalistów

15-11-2019

Pracownicy kuchni przemysłowych wiedzą, jak ważna dla ich funkcjonowania jest higiena i czystość, która obejmuje także systemy chłodnicze. W rzeczywistości higiena i czystość mają kluczowe znaczenie dla zdrowego, nowoczesnego życia. Odgrywają one fundamentalną rolę w komercyjnym chłodzeniu każdego profesjonalnego środowiska, niezależnie od tego, czy jest to kuchnia dla smakoszy, urządzenie dla kwiaciarni czy chłodnia.

Czytaj dalej