Wgląd w biznes chłodniczy

Nasze nowe urządzenia z ulepszoną funkcjonalnością: bezuchwytowe drzwi magnetyczne

31-05-2021

Właściciele restauracji znają ten scenariusz: szybki wyjazd do chłodni po składniki lub napoje, a następnie szybki powrót do kuchni lub jadalni. Ale poczekaj! Czy drzwi chłodni są naprawdę zamknięte?

Czytaj dalej

Łatwe połączenie podłogi w chłodni w porównaniu z konwencjonalnymi podłogami

10-03-2021

Prawidłowe, higieniczne połączenie elementów chłodni z podłogą w kuchniach komercyjnych ma zasadnicze znaczenie dla zmniejszenia zagrożeń higienicznych i zwiększenia żywotności wspomnianych komór chłodniczych. Spójrz i przekonaj się, jak to się robi poprawnie!

Czytaj dalej

Projekt ECO i oznaczenia energetyczne wchodzą w życie w marcu 2021 roku

12-01-2021

Dyrektywy dotyczące projektowania ekologicznego i etykietowania energetycznego wchodzą w życie - co dokładnie oznaczają?

Czytaj dalej

Prace instalacyjne to ciągły wyścig z czasem

19-10-2020

Twój czas ma wartość, ale w przeciwieństwie do pieniędzy, czas nie podlega zwrotowi. Podczas prac instalacyjnych zegar jest skierowany przeciwko instalatorowi. Prace instalacyjne nieuchronnie oznaczają bezproduktywne przestoje dla firm naszych klientów. Chcemy skrócić czas przestojów klienta do absolutnego minimum. Cele naszych klientów są naszymi celami.

Czytaj dalej

Aż 13%* światowej produkcji żywności jest marnowane z powodu braku chłodzenia

07-10-2020

Jak byś się czuł, gdyby co dziesięć dni wynik twojego dnia pracy był automatycznie wyrzucany do kosza, bez względu na to, co osiągnąłeś tego dnia?

Czytaj dalej

Zabezpieczenie chłodnictwa na przyszłość w „naturalny” sposób

29-05-2020

Coraz większy nacisk, aby osiągnąć cele w zakresie redukcji emisji gazów cieplarnianych, globalny sektor detaliczny coraz częściej przestawia się na naturalne systemy chłodnicze, aby przyczynić się do ochrony środowiska i swoich kieszeni.

Czytaj dalej

Raport o najnowszych trendach w kategoriach produktów chłodzonych i mrożonych

04-05-2020

Jak detaliści i producenci komunikują się z klientem, aby przyciągnąć jego uwagę?

Czytaj dalej

Wyczyść mnie przed wyjściem ̶ Praktyki higieniczne dla profesjonalistów

15-11-2019

Pracownicy kuchni przemysłowych wiedzą, jak ważna dla ich funkcjonowania jest higiena i czystość, która obejmuje także systemy chłodnicze. W rzeczywistości higiena i czystość mają kluczowe znaczenie dla zdrowego, nowoczesnego życia. Odgrywają one fundamentalną rolę w komercyjnym chłodzeniu każdego profesjonalnego środowiska, niezależnie od tego, czy jest to kuchnia dla smakoszy, urządzenie dla kwiaciarni czy chłodnia.

Czytaj dalej

Badanie dotyczące fuzji w detalicznej branży spożywczej i gastronomicznej

20-06-2019

Na całym świecie wzrasta ilość fuzji w branży sprzedaży detalicznej żywności / gastronomicznej. Coraz więcej detalistów zastanawia się, w jaki sposób mogą wykorzystać możliwości wzrostu nie związane z główną działalnością. I choć wiele rynków produktów nieżywnościowych stwarza obecnie własne wyzwania, branża żywnościowa notuje wzrost na wielu rynkach.

Czytaj dalej